پخت پیتزای ایرانی
پیتزا یکی از محبوب ترین غذاها در سرتاسر جهان است و اصالتا یک غذای ایتالیایی است. البته روایتی است که بر طبق آن در زمان ساسانیان سربازان سپر خود را روی آتش گذاشته و خمیری روی آن پهن می کردند و مواد غذایی مانند خرما و پنیر و ... روی آن می ریختند و در نهایت این روش به اروپا راه پیدا کرد.
در ابتدا پیتزا نان گردی بوده که بر روی آن پنیر و سبزیجات بوده و به مرور زمان به شکل امروزی خود در آمده است. مهاجران اروپایی که به آمریکا رفتند پیتزا را نیز با خود بردند و در آنجا این غذا دستخوش تغییراتی شد و بومی سازی شد. در ایران نیز این غذا با توجه به ذائقه ایرانی تغییر پیدا کرد. پیتزای ایتالیایی بسیار نازک است به حدی که بعضی آن را برای خوردن لول می کنند.
ولی در ایران پیتزا با مواد میانی و پنیر فراوان بیشتر طرفدار دارد. اولین پیتزا فروشی در ایران در اوایل دهه 40 شمسی در خیابان نوفل لوشاتو تاسیس شد و در کمتر از دو دهه جای خود را باز کرد و در میان ایرانیان بسیار محبوب شد.
کیک پیتزا
پخت کیک پیتزا بسیار ساده و در عین حال نتیجه آن بسیار لذت بخش است. کافی است خمیری را که برای تهیه پیتزا آماده کرده اید نازک پهن کنید و به اندازه دلخواه برشهای یک اندازه بزنید روی هر کدام سس و پنیر و مواد دلخواه را بریزید و برشهای خمیر را روی هم قرار داده و در فری که از قبل گرم کردید قرار دهید. نوش جان